Firma S.C GateMaster S.R.L a fost infiintata in 2010, avand ca obiectiv comercializarea de automatizari pentru porti batante, culisante si autoportante. Specialistii nostri au capacitatea si experienta de a raspunde prompt si celor mai complexe solicitari.

Suntem o firma tanara ale carei produse sunt destinate atat distribuitorilor, cat si end-useriilor. Suntem perfect constienti de importanta clientilor si a mentinerii unei relatii bazata pe respect, incredere si longevitate. Colaboram cu cei mai bun furnizori din domeniu (Nice Automation, Key Automation, GfA, Flexiforce, LiftMaster, BFT, Somfy, Came), dari si cei mai flexibili pentru un produs excelent la preturi atractive. De asemenea, oferim si alte categorii de produse: bariere automate, accesorii porti, sisteme de umbrire, usi de garaj sectionale, fotocelule, telecomenzi radio, lampi de semnalizare si altele.

Specialistii nostri pot fi apelati la orice ora, pentru a rezolva problemele neprevazute. In cazul unei situatii de urgenta, reprezentantii nostri va pot asista si indruma. Cunoastem foarte bine produsele pe care le comercializam si pentru care asiguram: montaj profesionist, consultanta gratuita. Pentru firma noastra montajul este un serviciu echivoc pe care-l oferim fara echivoc si care atesta calitatea lucrarilor pe care GateMaster le efectueaza pe piata din tara. Va furnizam de fiecare data cele mai eficiente solutii, totul raportat la o investitie concordata cu calitatea lucrarii primite.

Asiguram transport profesional in orice localitate din Romania pentru produsele pe care le comercializam. Transportul se efectueaza in conditii de maxima siguranta, transportul si montajul este si ea integrata in acest pachet de servicii, in timp ce munca in echipa poata garanta un montaj profesionist si sigur pentru orice tip de poarta, fie ea culisanta, batanta, sau autoportanta. Echipa noastra de specialisti considera masuratorile ca find o etapa esentiala pentru montajul propriu-zis pe care urmeaza sa-l efectuam. De cele mai multe ori clientii finali (end-useri) decid sa faca singuri masuratorile si nu putine au fost cazurile in care au existat probleme tehnice.

Ce oferim:

► oferim o gama largă de sisteme pentru automatizarea porților și ușilor pentru aplicații industriale și rezidențiale

► consultanță post-vânzare gratuită

► punem accent pe comunicare cu distribuitorii noștri și respectăm relația pe care aceștia, la rândul lor, o au cu clienții proprii.

► calitate echipamentelor garantată

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta