Motor automatizare usi de garaj, Nice, SOON, SO2000

2.462,46 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU SO2000

Descriere

Motor automatizare usi de garaj Nice SOON - SO2000 pentru uși secţionale* de până la 20 m² Motoreductor electromecanic 24 Vdc, cu codificator absolut. Cu codificator absolut pentru usi de pana la 5 m inaltime.

*Pentru porţi secţionale echilibrate prevăzute cu sistem tip parașută (dispozitiv de siguranţă în caz de rupere a arcurilor de balans).

Simplu de instalat: direct pe arborele ușii secţionale; dimensiuni foarte reduse, îndeosebi lăţimea pentru facilitarea montării în orice poziţie.

Extrem de simplu datorită sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar două fire între unitatea de comandă și perechile de fotocelule.

Practic: unitate de comandă și baterie tampon PS124 (opţionale), instalate înăuntru care pot fi conectate prin conector ușor de utilizat cu cuplaj ghidat.

Economie de energie: când sistemul nu funcţionează, intră în stand-by.

Fiabil și precis: memorizarea poziţiilor de oprire la deschidere și la închidere; pornire treptată și încetinire la deschidere și la închidere; tehnologia cu codificator absolut garantează precizie fără a fi nevoie de prezenţa limitatoarelor de cursă; fiabilitate, păstrare în timp a valorilor configurate.

Sigur: detectarea problemelor și monitorizarea absorbţiei motorului în timpul funcţionării, autodiagnisticare prin led
intermitent și lumină de atenţionare. Echipat pentru conectarea de borduri sensibile optice și rezistive de ultimă generaţie 8,2 KOhm

Detalii

SKU
SO2000
Greutate
12.5 kg
Brand
Viteza
30 rpm
Temperatura de functionare
de la - 20 pana la +50 grade Celsius
Putere
350W
Grad de protectie
IP40
Garantie
24 luni
Dimensiuni
115 x 300 x 375 mm
Tara de fabricatie
Italia
Ciclu de lucru
15 cicluri/ora
Alimentare
230 Vac 50/60 Hz
Absorbtie
1,6A

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review