Cum comand online

Online cumparati rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simpli.

Uitati cateva detalii despre fiecare etapa:

Cautati produsul dorit

 Puteti cauta un produs direct in capul special de cautare, sau navigand in categoriile de produse direct din meniul aflat deasupra paginii.

 Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului „adauga in cos”. Puteti adauga in cos mai multe produse, din categorii   diferite.

Verificati comanda

 Dupa adaugarea fiecarui produs, sunteti directionat automat in cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

 In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile accesand optiunea „continua cumparaturile”, sau sa finalizati comanda accesand optiunea „finalizati comanda”.

Detalii de facturare si livrare

 In cazul in care doriti facturarea comenzii pe persoana juridica sau PFA aveti la dispozitie campul „CUI”.

 Livrarea se va face la adresa aleasa de dumneavoastra.

 Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul „finalizati comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ati mai cumparat de la noi, sau este prima data?

  1. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul „finalizati comanda”.
  2. Daca sunteti deja client, introduceti e-mail-ul si parola in box-ul de deasupra si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati „finalizati comanda”.