Usi de Garaj Sectionale

Usi de garaj sectionale doorTECK®

Comercializam usi de garaj sectionale la cele mai bune preturi. Usile noastre sunt de inalta calitate si pot fi confectionate din otel galvanizate, care confera rezistenta si durabilitate. Sunt vopsite in camp electrostatic ajuta vopseaua sa patrunda bine in metal, astfel incat finisajul sa se pastreze nealterat pentru un timp indelungat. 

Usile de garaj au un dublu rol, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional, usile de garaj sunt deosebit de utile pentru garajul dvs, drept pentru care o usa de acest fel este alegerea perfecta. Pe langa faptul ca trebuie sa se asigure un aspect unitar cu restul casei, este necesar ca usa de garaj sa fie deosebit de sigura si sa nu poate fi vandalizata cu usurinta. Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul complex si in acelasi timp usor de utilizat. Aceste usi de garaj sectionale ofera un aspect elegant casei, dar reprezinta si o buna izolatie termica si acustica. 

In cazul in care va deranjeaza greutatea cu care deschideti usa de garaj sau faptul ca vecinii pot arunca priviri indiscrete sau ca uneltele din garajul dumneavoastra sunt o prada prea usoara pentru hoti, atunci ai nimerit articolul potrivit.

Usile de garaj de azi sunt mai puternice, mai sigura si mai bine izolate. In trecut nu erau game variate de panouri, culori, ferestre etc… Acum pot fi confectionate la orice dimensiune si sunt adaptabile oricarui tip de garaj. Usile de garaj pot fi personalizate in functie de dorinta dumneavoastra, cu diverse accesorii: deschidere manuala sau automata, sistem de comanda radio, usi pietonale incorporate.

 Usile de garaj sectionale sunt disponibile atat in marimi standard, dar pot fi fabricate, la comanda, si pe dimensiuni atipice. Puteti manevra usa si manual, insa pentru dimensiunile mari, mai ales in cazul usilor industriale folosite pentru deschideri generoase, automatizarea portii este necesara.  

 

Modele

 

Paleta de culori

 

Fara linie

 

 

Cu dungi orizontale

 

 

Cu o linie centrala

 

 

Casetat

 

 

Oferim servicii complete de intretinere si reparatii usi de garaj sectionale in toata tara

Usi de Garaj Sectionale

Subcategorii