Sisteme de Umbrire

Avantajele oferite de sisteme de umbrire prin panza au fost cunoscut incă din antichitate. Solutia este simpla si destul de ieftina
pentru a putea fi raspandita pe scara larga, devenind un element arhitectonic si de confort larg utilizat de-a lungul secolelor. Caracteristicile de baza au ramas acelasi de-a lungul timpurilor: panza desfasurata in diferite moduri pe diferite structuri.

Aceste sisteme de umbrire ofera confort prin protectie impotriva razelor solare sau precipitatii, potential element ornamental, spatiu publicitar, care poate sa confere locatiei o atmosfera aparte, specific. Sistemele de umbrire  (Parasolarele) sunt de moda si in zilele noastre chiar traiesc o noua tinerete. Materialele si tehnologiile moderne care apar la realizarea lor permit o varietate mare de solutii tehnice unele chiar inedite si posibilitati multiple de utilizare. Are un rol tot mai recunoscut din punctul de vedere al economisirii cu energia electrica - mai ales la reducerea consumului destinat climatizarii cladirilor.

Aceste sisteme de umbrire asigra confort, pe toata perioada anului. Asigura confort impotriva razelor soarelui care devin prea puternice si periculoase. Ofera protectie impotriva vantului puternic atunci cand vantul este pe care sa aduca praf in interior care este periculos pentru sanatatea dumneavoastra. De asemenea, ofera intimitate si sunt foarte elegante

Rulourile/Storurile oferite de firma germana Schlotterer sunt construite din aluminiu sau PVC. La aceste rulouri/storuri sunt patru tipuri de actionari: snur/panglica, manuala, arc si electrica.

Rulourile/Storurile din aluminiu retin ultravioletele, drept urmare vopseaua ce acopera aluminiul nu isi va pierde proprietatile, chiar daca rulourile/storurile sunt expuse pentru un timp indelungat la soare.

Daca doriti sa folositi varianta manuala acesta se realizeaza cu snur/panglica, arc sau manivela. Actionarea electrica functioneaza prin intermediul unui buton, sau unei telecomenzi/sistem centralizat de comanda.

Aceste sisteme de umbrire iti asigura confortul atat tie si clientilor tai, pe toata perioada anului. Iti asigura confort impotriva razelor soarelui care devin prea puternice si obositoare. Iti ofera protectie impotriva vantului puternic atunci cand acesta este pe cale sa aduca praf in interior si nu in ultimul rand, iti ofera intimitate doar prin apasarea unui buton.

Sisteme de Umbrire

Subcategorii