Automatizari

GateMaster ofera sisteme complete de automatizari porti rezidentiale si usi de garaj sectionale. Oferim solutii integrate pentru casa ta si afacerea ta, necesare pentru tau.

Portile automatizate sunt rezistente impotriva conditiilor meteo nefavorabile dar si impotriva efractiilor. Au o durata de viata lunga si ofera confort maxim. Comercializam o gama larga de modele de automatizari porti si usi de garaj. Automatizarile se impart in: automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari usi garaj, automatizari usi industriale.

Automatizarea portilor este o masura potrivita atunci cand se doreste modernizarea unei structuri existente, fara a se modifica cu nimic aspectul exterior. Este cazul majoritatii constructiilor vechi, unde instalarea unei porti cu design modern face adeseori nota discordanta cu restul, astfel ca solutia nu este viabila. In aceste cazuri singura posibilitate consta in instalarea unor elemente motoare ascunse (ingropate) sau greu vizibile, atasate de structura initiale

Sistemele de automatizare sunt special create in acest scop, au un design erogonomic su sunt proiectate sa functioneze pe perioade de timp practic nelimitate, din punct de vedere al utilizatorului. Sunt foarte usor de instalat, pe orice fel de porti sau usi, deosebit de durabile si sunt utilizabile la orice temperatura a mediului fara a suferi deteriorari. Comanda se realizeaza cu telecomenzi, butoane, chei, fotocelulule,etc.

Pot fi automatizate toate tipurile de porti sau usi, jaluzele sau parasolare. Sistemele de automatizari adauga o valoare reala instalatiei la care este atasat si este o alternativa profesionala la instalatiile greoaie de punere in miscare inca existente pe piata.

 Aceste automatizari sunt disponibile atat in forma de motor individual, cat si in forma de kit-uri complete si de sisteme automatizare poarta.

 

Automatizari

Subcategorii